De kunstuitleen in Alkmaar: een uitgebreide collectie voor
elk budget met verrassend veel keus.

Kanis Kunst & Lijsten beschikt over een uitgebreide en altijd bijzondere collectie kunstwerken. Werken die u kunt aankopen maar natuurlijk ook kunt huren via onze kunstuitleen.

Kunstuitleen voor iedereen

Via het kunstuitleensysteem van Kanis Kunst & Lijsten kunnen zowel particulieren als bedrijven kunstwerken huren, voor korte of langere tijd. Bent u toe aan iets nieuws? Dan ruilt u het gehuurde werk om voor iets anders. Via onze kunstuitleen geeft u uw kantoorruimte of woonkamer direct een compleet andere uitstraling. U huurt bij ons via de kunstuitleen voor de minimale periode van 1 maand en kunt daarna komen ruilen wanneer en zo vaak als u maar wilt.

Huren of kopen? Aan u de keus wat het beste bij u past

Bijna alle kunstwerken uit de collectie zijn zowel te koop als te huur. De huurperiode is onbeperkt – u bepaalt zelf hoe lang u een kunstwerk in huis wilt hebben. Het komt vaak voor
dat onze klanten gehecht raken aan een kunstwerk; we bieden u altijd de mogelijkheid het werk aan te kopen.

Wat kost het huren van kunst via de kunstuitleen Alkmaar?

Het lidmaatschap van de kunstuitleen van Kanis Kunst & Lijsten bedraagt slechts €15,= per jaar. Als lid kunt u op elk gewenst moment kunstwerken wisselen. Het huurbedrag hangt af van het kunstwerk dat u kiest. Al vanaf € 10,= per maand huurt u een kunstwerk uit onze collectie.

Spaartegoed opbouwen met kunstuitleen

Bij Kanis Kunst & Lijsten kunt u zowel huren als huren en sparen. Het spaartegoed dat u opbouwt kunt u op elk gewenst moment gebruiken om een kunstwerk aan te kopen. Dat hoeft niet het werk te zijn dat u op dat moment huurt.

Aankopen in 10 termijnen.

Direct verliefd op een kunstwerk maar betaalt u liever in 10 termijnen? Ook dan kan bij Kanis Kunst & Lijsten. Via onze kunstuitleen koopt u het kunstwerk aan in 10 maandelijkse termijnen. Ondertussen hebt u het kunstwerk al thuis of op kantoor en kunt u er al elke dag van genieten.

Interesse of vragen over onze kunstuitleen? Bel ons gerust vrijblijvend op 072-5117771

U kunt bij Kanis Kunst en Lijsten ook terecht voor:

  • Kunstcadeaubonnen. Elk bedrag is mogelijk
  • advies voor de aankleding van kunstwerken voor kantoren en bedrijven
  • lijsten en inlijsten voor alles wat voor u de moeite waard is om in te lijsten
  • ophangsystemen (geen gaten meer boren in uw muren!)
  • bijzondere collectie beelden, glaswerk en aardewerk kunstobjecten

Een bijzonder Kunstwerk voor uw kantoor of
bedrijfsruimte

Kanis Kunst & lijsten kunstuitleen adviseert al jaren uiteenlopende bedrijven over een passende kunstcollectie die bij de uitstraling van het bedrijf past. Het aankopen of huren van kunst is een perfecte manier om een sfeer te creëren waaringasten en medewerkers zich prettig voelen en die naadloos aansluit bij uw bedrijf, branche of gewoon omdat het wat extra’s geeft. Voor een vast bedrag per maand beschikt u over een passende kunstcollectie die u op elk gewenst moment kunt aanpassen. Natuurlijk adviserenwij u daarbij graag door heel Nederland.

Kanis Kunst & Lijsten verzorgt zowel naar uw wensen, de samenstelling van de collectie, het vervoer en het ophangen van de werken op locatie.

0

Start typing and press Enter to search